OISHI STREETFOOD OSS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oishi Streetfood Oss. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 20:17 Ontzettend vriendelijke bezorger, heerlijk eten, goed warm en goeie porties. Zeker aan te raden!
29 mei 2024 om 21:33 T eten was verrukkelijk
26 mei 2024 om 7:52 Lekker en prima eten en genoeg.
24 mei 2024 om 21:37 Eten was heerlijk. Tot volgende bestelling!!
19 mei 2024 om 22:12 Was echt heerlijk, het eten was nog heet aangekomen dus dat is top, wel een beetje weinig kip, er ging iets mis met de bestelling maar dat maakten ze heel snel weer goed, aanrader als je van wok houd
18 mei 2024 om 9:53 Lekker
15 mei 2024 om 19:36 Het eten was wel lekker maar jammer dat de bestelling niet goed was gelezen, boontjes i.pl.v. bamboe !!!
10 mei 2024 om 23:50 Late, Broth had barely any taste, like watered down.
3 mei 2024 om 20:40 We vonden de kip masala niet zo lekker omdat de kip droger was dan we hadden verwacht. Er zaten weinig tot geen groenten bij de gerechten.
26 apr 2024 om 20:04 Very good food, only delivery time - very long
23 apr 2024 om 8:11 Verschrikkelijke tent. Had besteld om af te halen, eenmaal thuis aangekomen opende wij de wok boxen. Ze roken allemaal bedorven en waren niet te eten. De ene met garnaal er in rook naar rotte vis.
22 apr 2024 om 11:36 wok was very good! Definitely will order again!